Aanstaande Evenementen

• Dit evenement is voorbij.

Meet and Greet s.v. Trifonius

9 september 2020 om 17:00 - 18:30

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt is s.v. Trifonius de studievereniging van de studies Bouwkunde en Civiele Techniek. De vereniging zet zich in om studenten zowel op het gebied van school als door middel van  gezelligheid de studie door te helpen. Op woensdag 9 september organiseert s.v. Trifonius om 17:00 een digitale meet and greet. Hier zal de voorzitter van s.v. Trifonius, Hossein Hadi, kort vertellen wat de vereniging doet.

Ook is dit het moment waar je kunt ontdekken of een commissie bij jou past. Er zijn 10 verschillende commissies met uiteenlopende taken. Met je commissie heb je een hechte band met studenten van verschillende leerjaren en daarnaast zul je worden uitgenodigd voor extra activiteiten zoals de commissieavond. Woensdag zullen alle voorzitters een korte pitch geven over wat hun commissie doet.

Vanaf 17:30 is er de mogelijkheid om samen met andere eerstejaars een praatje te maken met de voorzitter van een commissie. Per voorzitter is er een apart kanaal aangemaakt in Teams. Zo kun je virtueel langs alle voorzitters gaan en kun je erachter komen welke commissie bij je past.

Het programma inclusief de link naar de online meet and greet is hieronder weergeven. Bij vragen kun je mailen naar overspannend@svtrifonius.nl of een whatsapp bericht sturen naar 06 25 24 28 88.

Programma:
-17:00
Uitleg over Trifonius door de voorzitter van s.v. Trifonius, Hossein Hadi en pitches van de commissievoorzitters. Klik hier om naar de digitale omgeving te gaan.

-17:30

Meet and greet met de commissievoorzitters van s.v. Trifonius. Vanaf 17:30 is het mogelijk op een naam te klikken om zo in een digitaal vragenlokaal te komen met de betreffende commissievoorzitter.

Teska Eekema – Voorzitter Doorzakking
Doorzakking is de feestcommissie binnen s.v. Trifonius. Zij organiseren het kerstgala

Fiona Verbrugge – Voorzitter Impuls
Impuls is de eerstejaarscommissie binnen s.v. Trifonius. Zij organiseren de meeloopdagen en het eerstejaarsfeest.

Kees Tump – Voorzitter Interne Krachten
Interne krachten organiseert feesten voor alle actieve leden binnen de s.v. Trifonius zoals een cocktailavond en een kroegentocht.

Bor de Bruin – Voorzitter Kruip
Kruip is de ouderejaarscommissie binnen s.v. Trifonius. Zij organiseren de afstudeerreis.

Lieke Visser – Voorzitter Moment
Moment is de mediacommissie binnen s.v. Trifonius. Zij houden zich bezig met het tijdschrift, de website, aftermovie’s, posters en nog veel meer.

Niek Idzerda – Voorzitter Resultante
Resultante organiseert twee keer per jaar een diploma-uitreiking en één keer de Propedeuse-uitreiking. Ook maken zij het jaarboek.

Caspar van Bree – Voorzitter Schuif
Schuif houdt zich bezig met de samenwerking, sponsoring en contact met externe bedrijven en partijen.

Nils Ordelmans – Voorzitter Traagheid
Traagheid is de sportcommissie binnen s.v. Trifonius. Zij organiseren onder andere de wintersport en de Batavierenrace.

Niels Lazeroms – Voorzitter Uitkraging
Uitkraging is de onderzoekscommissie binnen s.v. Trifonius. Zij houden zich bezig met het uitwerken van (innovatieve) ideeën.

Jeff ten Haaf – Voorzitter Wobble
Wobble organiseert elk jaar de introductieweek van s.v. Trifonius.