Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afstudeerreis 2022

20 juni 2022 - 27 juni 2022

Afstudeerreis 2022 Split
In opdracht van de HAN organiseert Commissie Kruip de afstudeerreis 2022. Met 48 studenten en 2 docenten gaan we dit jaar op deze afstudeerreis. In dit bericht kun je alle informatie over de reis vinden!

Bij vragen kun je altijd mailen naar afstudeerreis@svtrifonius.nl, bellen naar 06 39784821 of een van de commissieleden benaderen. 

Mag ik mee?
Volg de flowchart hieronder om te zien onder welke groep jij valt!

Er zijn drie categorieën waartussen onderscheid gemaakt wordt:

Afstudeerders: Iedereen die dit jaar (zou moeten) afstuderen, dus hbo instroom begonnen in 2018 of mbo instroom begonnen in 2019. Afstudeerders kunnen zich aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Doubleurs: Iedereen die al afgestudeerd had kunnen zijn, dus hbo instroom begonnen voor 2018 of mbo instroom begonnen voor 2019. Doubleurs kunnen zich aanmelden via de link onderaan deze pagina.

Oud-studenten: Studenten die hebben gestudeerd aan de academie. Omdat er nog plekken over zijn mogen oud-studenten die vanwege corona geen afstudeerreis hebben gehad mee. Aanmelden kan vanaf 24 februari om 18:00 via deze link: https://forms.gle/c6sw93mcsrMa8kESAh

 

De afstudeerreis is bedoeld voor alle studenten die nu (zouden moeten) afstuderen; dit zijn dus de studenten van het vierjarig traject die begonnen zijn in 2018 en studenten van het driejarig traject die begonnen zijn in 2019. Studenten die eerder begonnen zijn mogen mee als er nog plekken over zijn, deze studenten worden Doubleurs genoemd. Studenten die door corona hun afstudeerreis hebben gemist en heel graag toch nog een keer meer willen vragen we om ons een mail te sturen (afstudeerreis@svtrifonius.nl). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt hier ook nog wat voor geregeld. Vervoer en accommodatie zullen voor hen in elk geval wel op eigen initiatief zijn.

Waar gaan we heen?
De afstudeerreis gaat naar Split in Kroatië! Split is een havenstad gelegen aan de Middellandse zee en na Zagreb is het de grootste stad van Kroatië. De stad heeft veel te bieden op cultureel gebied en heeft daarnaast een bruisend uitgaansleven. Ook voor de natuurliefhebbers en studenten die lekker op het strand willen liggen is er veel aanbod in de stad.

Data, vlucht en hostel
Het vliegtuig vertrekt 20 juni om 17:55 vanaf Rotterdam Airport naar Split, hier komen we om 19:55 aan. Vervolgens verblijven we in het En Route Hostel in Split gedurende 7 nachten. Op 27 juni om 20:40 vertrekt het vliegtuig vanaf Split naar Rotterdam. De vlucht komt om 22:50 aan op Rotterdam Airport.

Activiteiten
De reis zal bestaan uit groepsactiviteiten en vrije tijd waarin studenten hun eigen gang kunnen gaan, beide nemen ongeveer 50% van de reis in. Welke groepsactiviteiten we gaan doen hangt af van jullie input, maar denk aan de volgende activiteiten:

  • Natuurpark met watervallen bezoeken
  • Architectuur bekijken
  • Boottocht
  • Kroegentocht
  • Grotten bekijken
  • Grappige musea bekijken

Kosten
De kosten bedragen 450 euro, en als je jouw NAW gegevens aanlevert kost het maximaal 400 euro (exacte korting wordt later bepaald). Eerdere jaren was deze korting hoger, maar door de nieuwe privacy wetgeving zijn er minder bedrijven bereid te sponsoren op deze manier. jouw NAW gegevens aangaf, zodat bedrijven jou kunnen benaderen. 

Bij dit bedrag zit het vervoer naar en van Split en het Hostel inbegrepen. Ook een deel van de activiteiten en sommige maaltijden zijn hierbij inbegrepen. Bij het aanmelden moet er een aanbetaling gedaan worden van 100 euro en voor 31 maart moet het gehele bedrag betaald zijn.

Bij de vlucht zit geen ruimbagage inbegrepen, het is wel mogelijk om dit bij te boeken tijdens het aanmelden. Zie hier de informatie van Transavia over bagage: https://www.transavia.com/nl-NL/veelgestelde-vragen/ruimbagage/.

Covid-19
In het geval dat de reis niet door kan gaan omdat Kroatië op code rood staat zal het volledige bedrag terugbetaald worden. Het is van belang dat je voldoet aan de inreisbeperkingen en maatregelen, dit is je eigen verantwoordelijkheid. Houd er dus rekening mee dat je een vaccinatiebewijs en/of positieve test nodig kan hebben. 

Verzekering
De reis is verzekerd via de HAN, lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn: https://www1.han.nl/insite/studenten/naar-het-buitenland/voorbereiding/verzekeringen/. Let op: deze verzekering dekt verre van alles en een groot deel is dus voor eigen risico.

Aanmelden
Na het aanmelden moet een aanbetaling gedaan worden van 100 euro. Kijk eerst bij het kopje ‘Mag ik mee?’ onder welke groep je valt. Vervolgens kun je hier zien wanneer en hoe je jezelf aan kunt melden:

Oud-studenten:
Stuur een mail naar afstudeerreis@svtrifonius.nl bij interesse

Sluiting inschrijving
Er geldt altijd Vol=Vol. Op 2 april sluit de aanmelding definitief.


Bij vragen kun je altijd bellen naar 0639784821, mailen naar afstudeerreis@svtrifonius.nl of een van de commissieleden benaderen. 

Gegevens

Begin:
20 juni 2022
Einde:
27 juni 2022

Organisator

Commissie Kruip
E-mail:
kruip@svtrifonius.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Split
Split, Kroatië + Google Maps