Studentival – Alle info

Studentival
Op 3 juni 2016 is het zo ver. Het grootste studentenfestival van Nederland strijkt neer in de stadsblokken te Arnhem. Studentival is de opvolger van het HANfest afgelopen jaar in het GelreDome. De Verenigde studenten arnhem(VSA) en de verenigde studenten Nijmegen(VSN) hebben de handen in een geslagen om dit festival tot een succes te maken. Dit in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Hogeschool van Hall Larenstein, Artez, Free your mind, Hagen Events en bijna 30 studie- en studentenverenigingen! Studentival wordt georganiseerd door studenten van alle deelnemende verenigingen. Iedereen in bezit van een studentenpas van de deelnemende hogescholen kan gratis naar binnen, ook de medewerkers. Er zijn verschillende grote artiesten die komen optreden.

Hoe aan te melden?
Wil je dit feest absoluut niet missen? Meld je dan snel aan via:http://studentival.nl/ zonder aanmelding heb je geen toegang! Tevens is het tot zondag mogelijk gratis een introducé mee te nemen, deze kan je registreren via de deze link: https://studentival.ticketapply.com/introducee/index.htm Als je jezelf al geregistreerd hebt via de reguliere link kun je deze link alsnog gebruiken.

Oud leden hebben ook de mogelijkheid hierbij gratis aanwezig te zijn, dit kan door te mailen naar: overspannend@svtrifonius.nl.

Vrijwilligers
We hebben jullie nodig! Al deze feestgangers dienen ook binnen gelaten te worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar zo veel mogelijk enthousiaste vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Dit houdt in dat je bij de ingang gaat staan om te controleren op tickets of op leeftijd. Door de inzet van s.v. Trifonius hebben wij dit jaar de kans gekregen om het eerste of tweede uur aan de deur te staan in plaats van de laatste uren.Er wordt van je verwacht dat je een uur bij de deur staat van 15.00 t/m 16.00 of 16.00 t/m 17.00.
We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! Via onderstaande mailadres kan je je opgeven tot vrijdag 21 mei. Uiterlijk 27 mei krijg je te horen hoe laat je bent ingedeeld. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar overspannend@svtrifonius.nl