Diploma uitreiking 7 juli

7 juli is het zover, de diploma uitreiking van BCT komt er weer aan. De studenten die afgestudeerd zijn sluiten hun schooltijd af en daar hoort natuurlijk een diploma bij. De avond begint om 18:30 uur, natuurlijk zijn jullie hier allemaal van harte welkom. Elke keer zijn wij er als vereniging in grote getalen aanwezig om afscheid te nemen van de geslaagden. Er zijn deze keer ook veel leden van Trifonius die hun diploma ontvangen en daarvoor moet natuurlijk een oorverdovend applaus komen dat kunnen we niet zonder de leden van Trifonius! Na de uitreiking is er een borrel waar de goudgele pretcilinders rijkelijk zullen vloeien.

Behalve jullie aanwezigheid hebben wij van commissie Resultante ook een aantal vrijwilligers nodig die de bar willen bemannen en helpen met opruimen. Heb je zin en tijd om ons te helpen, meld je dan aan via Resultante@svtrifonius.nl.